Login
  • Home
  • Men
  • Beachwear

Heren surf poncho

De surf poncho voor heren geeft je de mogelijkheid om warm te blijven na het surfen of een andere watersport. Je trekt hem over je hoofd en klaar. Shop jouw strandponcho bij Protest.

4 products
0 Selected
To
0 Selected
0 Selected
0 Selected
4 products
Sort:Recommended
PVRE GREEN

PRTPURDEY Towel poncho

$59.99
-20%

PRTEYNES Poncho

$55.99
$69.99

Heren surf poncho kopen

Een heren surf poncho is de ultieme must-have voor elke strand- en surfenthousiast. Deze handige en comfortabele kledingstukken zijn perfect voor die momenten voor en na het surfen en andere watersporten of wanneer je je snel en discreet wilt omkleden op het strand. Heren surf poncho's zijn niet alleen praktisch, maar ook ontzettend comfortabel. Ze zijn gemaakt van zachte materialen die je warm houden op die frisse stranddagen. Of je nu op zoek bent naar een poncho met een capuchon voor extra warmte of een model met een buidelzak voor al je essentials, er is altijd een surf poncho die aan jouw wensen voldoet.

Waarom een surf poncho onmisbaar is

Een surf poncho biedt de perfecte oplossing voor het ongemak van het omkleden op het strand. Geen gestuntel meer met een handdoek om je middel, maar eenvoudig en discreet omkleden dankzij de handige openingen voor je armen en hoofd. De poncho's hebben gaten voor je armen aan de zijkant, waardoor je gemakkelijk je zwemkleding aan of uit kunt trekken. Shop jouw surf poncho nu als ultieme toevoeging voor jouw stranddag.

Country

I live in

Follow us

Newsletter

Sign up for the newsletter and receive a 10% discount on your next order.